• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Digital Multimeter DT9208A

Kayman

Новий учасник
6 0
Допоможіть з ремонтом бо спалив,міряв mA світлодіодів на 200mA та перевищив ліміт,світлодіоди почали тускло світитись,розібрав глянув сгорів запобіжник,замінив,стояв на 0.5А а ліміт на приладі 200,дивно.почали нормально світитись але показань не було,почали бігати показники постійної напруги та змінної,омметр працював,діодна перевірка та емність.через деякий час і емність почала бігать.подивився в інтернеті що могла згоріть lm324.замінив її та все запрацювало крім вимірювання емності,конденстатор 1мкф не показує на поділці 20-2мкф,а на 200нф показує 180нф.може хтось стикався с такою проблемою?

Вкладення

• IMG_5672.jpeg
    IMG_5672.jpeg
    2.7 Mб · Перегляди: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    2.6 Mб · Перегляди: 30

mhor

Новий учасник
5 6
Всі стикались, проблема може бути від підбитої краплі до зношених доріжок і бігунків, не якісна ЛМ324 або недопалені елементи...лікується покупкою більш сучасного і зручного мультиметра.

Porter

Інженер-супервайзер
1,044 1,374
мені недавно хтось пробував щось схоже на ремонт слати... Новий 600 грн коштує. Цікаво, скільки планували за ремонт віддати з врахуванням пересилки туди/назад... Чим люди думають?

santv18

Учасник Platinum
281 427
мені недавно хтось пробував щось схоже на ремонт слати... Новий 600 грн коштує. Цікаво, скільки планували за ремонт віддати з врахуванням пересилки туди/назад... Чим люди думають?
Мене теж недавно питали за ремонт подібного тестера). Нам частенько намагаються в ремонт здати ліхтарики вартістю 300-500 грн. Мабуть думають, що майстер буде сидіти з тим за 50 грн.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock