• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання DELTA mini (EFD320), проблема в BMS, dump

Jael.Dace

Інженер
417 616
Дивно. Вона ще в тебе? Може прислати мою плату? Підкинеш з неї проц, порівняєш обмін на шині... Тільки спочатку мені треба знайти тимчасову заміну моєї станції - думаю за тиждень зможу відправити.

alexffake

Новий учасник
49 68
дуже шкода що не знайли проблему, зайшла такаж станція, замінив проц і прошив прошивкою від

Jael.Dace

станція веде себе так само всі напруги присутні, хтось вже ковирявся в ній та замінили резистор на затвор дісчарджових ключів, в моєму випадку з bq76200 енейбл приходить тільки на чарджові ключі а на дісчарджові не приходить, але якщо в цей момент коли БМС запускає перші ключі замкнути між собой на секунду чардж і дісчардж енейбли то потім на виходинапруга з'являеться і воно працює , вимикаєш з кнопки на БМС і вже не запускається
таке відчуття що: або не ввистачає струму для відкриття транзисторів або не приходить десь зворотній зв'язок
цікавить як на БМС працюють ці ключі на заряд розряд, при заряді розряді вони відкриті чи частково закриваються
та чи можливо їх замкнути між собою?)

lexand

Учасник
55 86
дуже шкода що не знайли проблему, зайшла такаж станція, замінив проц і прошив прошивкою від

її було б добре викупити та випросити у @Jael.Dace його бмску та порівняти. Але на той час не було вільних коштів.
зворотних звязків там не так багато, і я їх наче всі перевіряв. Це звісно не 100% інфа )))

бутстрап конденсатор в 76200 і міняв і збільшував по ємності, ефекту не дало, але може мало накидував. Чому ? зараз скажу

вже було декілька Bluetti Elite 100 V2 з одною і тою самою проблемою - з виду все ціле, не вмикається.
кола включення розмазані на три плати: морда, інвертор, бмс. Бмс приварена лазером, не знімеш.
я не розібрався в першопричині, але знайшов як включити бмс і знайшов обхідний шлях який повністю вирішує проблему,
і він потребує встановлення конденсатора на 470uF... в коло включення
тому що бмсці тупо не вистачало часу щоб запустити підхват включення живлення.
Тому зараз би мабуть я б вже дивився на "або не ввистачає струму для відкриття транзисторів"

Jael.Dace

Інженер
417 616
її було б добре викупити та випросити у @Jael.Dace його бмску та порівняти.
Продати - не продам, бо це єдина моя станція, але ж я пропонував тимчасово вислати вам плату для порівняння (безкоштовно). :)
Пропозиція ще дійсна.

Доречі недавно хтось писав, що перевірив "мою" прошивку і що вона робоча.
Теж начебто стояв інший МК і він перед прошивкою замінив його на такий, як в мене.

lexand

Учасник
55 86
Продати - не продам, бо це єдина моя станція, але ж я пропонував тимчасово вислати вам плату для порівняння (безкоштовно). :)
Пропозиція ще дійсна.

викупити не робочу )), а у тебе взяти робочу для порівняння

але поки всьо, нема її
буду чекати наступного приходу ))

santv18

Учасник Platinum
316 499
Доречі недавно хтось писав, що перевірив "мою" прошивку і що вона робоча.
Теж начебто стояв інший МК і він перед прошивкою замінив його на такий, як в мене.
Я писав. Перевірено, що замість gd32e103cbt6 можна поставити gd32f303cct6 з прошивкою яку Ви злили і все працює.

alexffake

Новий учасник
49 68
Тому зараз би мабуть я б вже дивився на "або не ввистачає струму для відкриття транзисторів"
перелопатив так само всю плату і нічого аномального не знайшов, потім вже замовив плату БМС іншу, і коли вона прийшла я став знімати стару, і коли я її перевернув то побачив що деякі доріжки окислені та маска злізла а в одному з місць просто окисл з'їв доріжку, після відновлення все запрацювало штатно, і прошивка від Jael.Dace робоча 100%

Вкладення

• изображение_viber_2026-04-09_09-42-22-463.jpg
    изображение_viber_2026-04-09_09-42-22-463.jpg
    550.3 Кб · Перегляди: 15
  • изображение_viber_2026-04-09_09-42-22-515.jpg
    изображение_viber_2026-04-09_09-42-22-515.jpg
    631.8 Кб · Перегляди: 15
  • изображение_viber_2026-04-09_09-42-23-227.jpg
    изображение_viber_2026-04-09_09-42-23-227.jpg
    419.1 Кб · Перегляди: 15
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock