Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
дуже шкода що не знайли проблему, зайшла такаж станція, замінив проц і прошив прошивкою відвже всьо ))
її було б добре викупити та випросити у @Jael.Dace його бмску та порівняти. Але на той час не було вільних коштів.дуже шкода що не знайли проблему, зайшла такаж станція, замінив проц і прошив прошивкою від
Продати - не продам, бо це єдина моя станція, але ж я пропонував тимчасово вислати вам плату для порівняння (безкоштовно).її було б добре викупити та випросити у @Jael.Dace його бмску та порівняти.
Продати - не продам, бо це єдина моя станція, але ж я пропонував тимчасово вислати вам плату для порівняння (безкоштовно).
Пропозиція ще дійсна.
Я писав. Перевірено, що замість gd32e103cbt6 можна поставити gd32f303cct6 з прошивкою яку Ви злили і все працює.Доречі недавно хтось писав, що перевірив "мою" прошивку і що вона робоча.
Теж начебто стояв інший МК і він перед прошивкою замінив його на такий, як в мене.
перелопатив так само всю плату і нічого аномального не знайшов, потім вже замовив плату БМС іншу, і коли вона прийшла я став знімати стару, і коли я її перевернув то побачив що деякі доріжки окислені та маска злізла а в одному з місць просто окисл з'їв доріжку, після відновлення все запрацювало штатно, і прошивка від Jael.Dace робоча 100%Тому зараз би мабуть я б вже дивився на "або не ввистачає струму для відкриття транзисторів"
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.