• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Delta 3 pro Помилка 106

Lisiy

Новий учасник
20 18
Доброго дня, станція зі слів кліента після зустрічного струму, в процесі діагностики виявив пробиті вихідні транзистори, драйвери uc27624 та була вигорівша обвязка релле RY9 RY10 по їх керуванню. Замінив транзистори , uc27624 в синусній частині та синхронній, усі UCC23513 у синусній частині, та обвязку релле. Помилка так і лишилась , що міг пропустити?
Допис оновлено:

забув дописати , напруга +400 присутня, живлення 27624 також, +15 при включенні АС намагаєтся увімкнутись, але одразу падає в помилку і відключается

Останнє редагування:

victel

Новий учасник
9 10
Формування 15в подивіться. Там rt6283b у мене була якось дивно вигорівша - по входу КЗ було, а не по виходу, як водиться.

victel

Новий учасник
9 10
Думаю мало. По ланцюгах живлення повинні бути кілооми і видно як конденсатори заряждаються.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock