• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання CraftFull PS800, зустрічний, номінали деталей субмодуля?

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Добра Вам. Зарядна CraftFull Fast Charge PS800 після зустрічного в хлам :( - АПФЦ, вторинне джерело, шатківниця, горілий шунт, На субмодулі дірка у EG8015.
Відновив АПФЦшку, вторинне джерело AC/DC, здув горіле - заряд від 220 АС пішов, При включенні інвертора DC HV піднімається.
Морда адекватна, ВКЛ/Викл режимів штатне, але чомусь не обезточується силовий вихід АКБ Це нормально для тої станції???
Простояла місяць - саморозряду нема. Приїхала ЕГшка. Виміняв, знайшов під лаком ще два горілих резистори. Один опізнав як 4,7 Ом. Другий з великим сумнівом 2,2 Ом. Прошу підтвердити.

В результаті Маю ШІМ і перемикання полярності на півмості (транзистори не розпаяні) але з амплітудою 4-5 вольт. Сподівався побачити там 15 вольт. Прошу підвердити напруги вторинного джерела. див фото.
Прошу підказати номінал вихідного шунта шатківниці, вигорів в хлам, опізнавати не було з чого. див. фото. Наперід вдячний.

Вкладення

• DSC03766.JPG
    DSC03766.JPG
    2.4 Mб · Перегляди: 55
  • DSC037681.jpg
    DSC037681.jpg
    315.1 Кб · Перегляди: 55

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
Там R005 такий самий стоїть. Десь були фотки цієї станції

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Нічого нового не найшов, при спробі вмикати DC HV піднімається, на шатківниці руху нема, Через якийсь час станція падає в помилку.
Діод ЕГшки відморгує 4 рази. Переклад хаток з даташиту говорить, що "занизька напруга"
欠压:闪烁 4 下,灭 2 秒,一直循环
Яка і де поки не зрозуміло. А ще з даташиту зрозуміло, що що ту ЕГшку таки треба конфігурувати для роботи :(

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
Нажаль по досвіду станції на EG майже всі треба якось конфігурувати. А на деякі EG взагалі є прошивки

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
А маєте досвід конфіґурації? Бо в мене він поки негативний... :(

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Напругами не поділюсь, станцію з рук виривали коли фотографував, дуже кудись людина поспішає. В мене це фотки від vinnic psb-800w. З досвіду з платою від молодшої 500w моделі від поверплента - егшка помінялась без питань і працювала, як на вхід, так і на вихід 220, робив таку десь вже з рік тому. Егшку брав прям платку знаходив на Алі готову на 500w під якесь чудо і звідки вкидав мікруху, бо гола нова - не заводиться адекватно. Шунт в мене р010, але вигорів в труху, поставив на глаз, з ним станція чудово працювала на вихід 220, але взриває шатківницю на вхід, розібратись не дали - кудись побігли.

Вкладення

• IMG20241010154438.jpg
    IMG20241010154438.jpg
    5.1 Mб · Перегляди: 33
  • IMG20241010154420.jpg
    IMG20241010154420.jpg
    3.9 Mб · Перегляди: 33

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Дякую. Нда... З другим резистором я прогадав сильно... Шкода, що станція уже не у мене.

Chessmen

Новий учасник
22 8
Можете підсказати, в цих станціях процесори блокноті? Чи ні? Попалася така станція, проблема не працює від акумулятора, проблема в неправильному відкриванні транзисторів на бмс, по замірах з ними все добре, хотів дізнатися чи можливо на неї найти десь дамп

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
Можливо десь і є, але на цьому форумі точно немає. Постійно цей форум моніторю по декілька разів на день, і прошивок на ці станції тут точно не було

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock