• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Brevia 3030/ Anvomi UA301 плав. деф, горить інвертор.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Добра. Хтось бере ті станції в ремонт? Маю з ними якісь прокляття. Хаотично вигорає інвертор. Від просто двох ключів моста, до повної прожарки з низькою.
Давайте на конкретному прикладі, Без перевантаження і зустрічного згоріло два ключи шатківниці і П-каняльник по живленню низу.
Поміняв, протестував, під навантаженням, відправив - при першому включенні згоріла. :(
Повторно вигоріло те саме. В оригіналі по виходу стоять кастровані по корпусу мосфети 24NM06N (STB24NM60NT4 = 650V 17(11A))
В замін ставлю перевірені і точно оригінальні 24N60M2 (650V 20(13)A. Єдина відмінність в ємності затвора. Драйвер шатківниці на транзисторах в SOT-89. В інших станціях подібних проблем нема.
Станція працює, на ХХ ослограми без зауважень, під навантаженнням працює також без проблем. Ото вдруге тестую детальніше, усе працює надцять хвилин на 250 Вт (300 макс для станції) і починає хаотично пропадати 220. Якщо вимкнути і повторно включити - нормально працює. На меншому навантаженні не проявляється взагалі.
Низьковольтне живлення після П-канальника при цьому стабільне, усі транзистори ледве теплі, перегріву нема. Ніяк не можу відловити причину. Конструкція не дозволяє підлізти а розібрану без радіаторів не включиш з макс навантаженням. :( На вібрації реакції нема.
Ото думаю, якби моргало у замовників - то би про то казали. А останній раз тупо вилетіла при включенні у клієнта. Чи зустрічав хтось подібне? Чи вдалось знайти причину? Дякую.
Яка у Вас статистика по цих моделях?

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Без злоби так би мовити, але станції по досвіду якийсь загадковий мусор, і тому в ремонт взагалі не приймаємо їх. Є великий досвід їх поломок, а з ремонтом вони проблемні
Допис оновлено:

Таку саму несправність ми вирішити не змогли

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Принаймі, я не сходжу з розуму... Дякую за інформацію.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock