• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання BLUETTI EB55 КЗ +3,3, не пам'ятає рівень заряду. Дамп U4 (AT24C02)?

Porter

Інженер-супервайзер
1,065 1,410
Добра Вам.
Зайшла EB55 трупиком. Інвертор цілий, батарея в глибокому розряді. Морда в КЗ по +3,3 В. Махнув і прошив проц - не піднімаються +3,3В хоч КЗ уже нема. Q3 в порядку, підтяжка на кнопках є.
На DC/DC TD1446 при нажиманні кнопок приходить VBdat, а виходу нема. Заживив від сторонньої понижайки, поставив на заряд. Загалом працює, але...
- не вимикає дисплей в простої (або TD1446 керується процом по "Ена" або див. далі)
- дисплей якийсь тьмяний, АС і УСБ працюють, круглі DC вмикаються, напрукга є але вимикаються через пару секунд. Списував на пусту АКБ але ні.
- після повного обезточення станція губить зяряд АКБ.

Звідси. думаю, що дісталося також і ЕПРОМці U4. :( Маркування розгледіти важко. Наче бачу:
ATMLH047
02DM 0N
. 2047PKB
Маю розуміння, що то скоріш за все епромка, лиш не можу опізнати і визначитись з об'ємом.
Також, не зрозуміфло, чи потрібно шити чи вистачить поставити нову.
Чи має хтось дамп тої епромки? * в моїй станції модуль блюпуп не пролзпаяний, тому чужі серійники не вилізуть боком.

Допоможіть опізнати епромку та пригостіть її даспом. Дякую.
Допис оновлено:

Якщо я вірно розумію маркування Атмела, то це би мала бути AT24C02D. Хтось може підтвердити?

Останнє редагування:

mara

Новий учасник
27 30
Маю розуміння, що то скоріш за все епромка, лиш не можу опізнати і визначитись з об'ємом.
Я часто 24С02 міняв на 24С04. В нмх архітектура однакова і цокольовка теж.
Можна взяти мікросхему більшу і записати менший дамп -
Але де взяти дамп?

Porter

Інженер-супервайзер
1,065 1,410
Вичитати з аналогічної станції. Лиш би була під рукою. Ще спробую з порожньою. Але, мабуть, будуть нюанси...

skljarik

Інженер
429 719
Вичитати з аналогічної станції. Лиш би була під рукою. Ще спробую з порожньою. Але, мабуть, будуть нюанси...
Десь поруч писали люди, "впритул" наближені до офіціалів, що EB3A з порожньою еепромкою нормально працює, але в додатку буде серійник щось накшталт 8888.
Може, і з EB55 проканаэ.

Porter

Інженер-супервайзер
1,065 1,410
В моєму випадку блюпуп не розпаяний, то і про серійник ніхто не довідається. :)
Чуєте, схоже ви в тому розбираєтесь. :) Зловив себе на думці, що не знаю де в Еко Дельти серійник живе. При прошивці морди треба правити? Чи відомі адреса???

skljarik

Інженер
429 719
Та яке там розбираюсь)) чим більше дізнаюсь, тим більше розумію, що нічого не знаю.
Судячи з цього допису, серійник в процику морди:

Porter

Інженер-супервайзер
1,065 1,410
Впаяв чисту Епромину - знову показав правильний заряд. дисплей таки не вимикає і яскравість/контраст мені не подобаються. Також, круглі виходи 12 В працюють але вимикаються. :(
Тому питання дампу відкрите. А тим часом місць чекатиму рідну ДЦ/ДЦ з китаю. Далі буде...

SeagateAL

Новий учасник
19 18
Впаяв чисту Епромину - знову показав правильний заряд. дисплей таки не вимикає і яскравість/контраст мені не подобаються. Також, круглі виходи 12 В працюють але вимикаються. :(
Тому питання дампу відкрите. А тим часом місць чекатиму рідну ДЦ/ДЦ з китаю. Далі буде...

Вкладення

• AT24C02D dump bluetti EB55 V3.BIN
    256 байт · Перегляди: 13

SeagateAL

Новий учасник
19 18
Допис оновлено:

цей дамп з іншої EB55 V1 +BT

Вкладення

• AT24C02D dump bluetti EB55 V1 +BT.BIN
    256 байт · Перегляди: 8

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Добра Вам.
Зайшла EB55 трупиком. Інвертор цілий, батарея в глибокому розряді. Морда в КЗ по +3,3 В. Махнув і прошив проц - не піднімаються +3,3В хоч КЗ уже нема. Q3 в порядку, підтяжка на кнопках є.
На DC/DC TD1446 при нажиманні кнопок приходить VBdat, а виходу нема. Заживив від сторонньої понижайки, поставив на заряд. Загалом працює, але...
- не вимикає дисплей в простої (або TD1446 керується процом по "Ена" або див. далі)
- дисплей якийсь тьмяний, АС і УСБ працюють, круглі DC вмикаються, напрукга є але вимикаються через пару секунд. Списував на пусту АКБ але ні.
- після повного обезточення станція губить зяряд АКБ.

Звідси. думаю, що дісталося також і ЕПРОМці U4. :( Маркування розгледіти важко. Наче бачу:
ATMLH047
02DM 0N
. 2047PKB
Також, не зрозуміфло, чи потрібно шити чи вистачить поставити нову.
Чи має хтось дамп тої епромки? * в моїй станції модуль блюпуп не пролзпаяний, тому чужі серійники не вилізуть боком.

Допоможіть опізнати епромку та пригостіть її даспом. Дякую.
Допис оновлено:

Якщо я вірно розумію маркування Атмела, то це би мала бути AT24C02D. Хтось може підтвердити?
Вдалось відремонтувати ?

SeagateAL

Новий учасник
19 18
Можу поділитися. Є донорської плати

Ser_ik

Новий учасник
39 62
є як мвнвмум 2 версії ЕВ55 :) різні чіпи пам'яті AT24C02V2 та FM24C02
Differences between the two software versions:
Common point: use the same chip, the difference is that the eeprom is different, you can check the silk screen on the board.
Here's an easy way to choose software: Press the key to view the current software version

Вкладення

• 1.png
    1.png
    280.9 Кб · Перегляди: 49
Останнє редагування:

SeagateAL

Новий учасник
19 18
є як мвнвмум 2 версії ЕВ55 :) різні чіпи пам'яті AT24C02V2 та FM24C02
Differences between the two software versions:
Common point: use the same chip, the difference is that the eeprom is different, you can check the silk screen on the board.
Here's an easy way to choose software: Press the key to view the current software version
Особисто в мене є як і перша версія так і 3 версія. Проци однакові, але проши +- схожі. Зависає якщо з одної на другу перелити. А от єпромка однакова що там що там
Допис оновлено:

Особисто в мене є як і перша версія так і 3 версія. Проци однакові, але проши +- схожі. Зависає якщо з одної на другу перелити. А от єпромка однакова що там що там
Навіть тестував з пустою. Записує на неї нові данні. Але в мене одна проблема. Всеодно матюкається на акум. Хоч і він повністю справний як по токовіддачі так і ємності. І так дві станції. Калібрування акб недопомагає. На банках напруга рівна до сотих

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Допис оновлено:

Навіть тестував з пустою. Записує на неї нові данні. Але в мене одна проблема. Всеодно матюкається на акум. Хоч і він повністю справний як по токовіддачі так і ємності. І так дві станції. Калібрування акб недопомагає. На банках напруга рівна до сотих
Матюкається на акум :))) це як саме? якщо показує пустий акум, але повністю працює то розрядіть акум та повністю її зарядіть !!! покази відновляться заряд акума прописуються в проці не в пам'яті

Porter

Інженер-супервайзер
1,065 1,410
Приїхали рідні перетворюачі, впаяв. Яскравість дисплею в нормі, ДЦ вихід не вимикається, В сон падає, Короче, все працює штатно.
Так і залишив пусту епромку, дамп не шив.

SeagateAL

Новий учасник
19 18
Матюкається на акум :))) це як саме? якщо показує пустий акум, але повністю працює то розрядіть акум та повністю її зарядіть !!! покази відновляться заряд акума прописуються в проці не в пам'яті
Калібрування акб недопомагає. На банках напруга рівна до сотих
Допис оновлено:

моргає акум червоним.

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Допис оновлено:

моргає акум червоним.
Повторюю !!! якщо показує пустий акум, але повністю працює то розрядіть станцію та повністю її зарядіть !!! покази відновляться заряд акума прописуються в проці не в пам'яті

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock