• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

BLUETTI AC70P впізнати деталі

WladUA

Новий учасник
5 2
Доброго часу всім. Є станція BLUETTI AC70P. Після спроби зарядити від генератора вийшов з ладу блок живлення власних потреб. З шимки знесло дах і назви немає. Може хтось мав таке щастя під руками . Змалював схему, схоже там стояла ME8329N в корпусі SOP-7. Спробую шукати аналог бо такої не знайшов. Також цікавлять номінали токових резистрів. Стан на фотоIMG 1917

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
U9 - ME8327B
R234 R236 - по 2,2 Ом.

Підкажіть номінал SMD R60, стоїть з низу інвертора біля точки кріплення великого радіатора. З'єднує радіатор з мінусом DC шини.

WladUA

Новий учасник
5 2
R60 - 20R0
Допис оновлено:

U9 - ME8327B
R234 R236 - по 2,2 Ом.

Підкажіть номінал SMD R60, стоїть з низу інвертора біля точки кріплення великого радіатора. З'єднує радіатор з мінусом DC шини.
Допис оновлено:

Так і знав що якесь чудо стоїть. Купити немає де. По обв'язці знайшов МЕ8329 - така сама. Буду міняти на щось більш доступне.
хочу спробувати поставити PN8370 - дуже схожа, є невеликі розбіжності, але повинни пійти
Допис оновлено:

Ще дополню, майже фінал. Поставив PN8370 - запрацювало, напруги напевно нормальні. Зарядка пішла, шимка не гріється. Ще маю питання по напругах цього джерела - чи можна поміряти напругу на електроліті що на моєму фото 22х50 вольт. Це ізольоване джерело , з первічкою не зʼєднане

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Чувваак! Я через тебе станцію запустив. Дякую. :)
15,9 Вольти по факту на тому конденсаторі (без сумніву живлення гарячої частини драйверів).

Останнє редагування:

WladUA

Новий учасник
5 2
Я радий що зміг допомогти. Можу скинути схему цієї частини. В мене вона вигоріла через заряд від генератора, напевне кинуло напругу вольт під 400. Завтра заміряю що в мене вийшло, якщо буде 16 вольт то заміна шимки зовсім вдала ))

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Мені персонально і зараз - не потрібно. Хіба сюди на загал.
У мене теж вояка після гени, але ІБЖ вижив, попердолило шатківницю, синхронник і низьковольтну силову.
Батарея по банках гуд, а всі вторинні мовчать :( Станція не вмикалась. 220 подавати було страшно. Від ДЦ вмикалась, моргала помилку АС, не заряджалась а батарея не активувалась.
Ото пихтів міряв, аж ви намалювались. Думаю, та пес з ним, валю від 220 щоб вам поміряти. А воно завелося і працює. Поки заряджаю і поки без того R60. Він по ходу як запобіжник і для заземлення радіатора. АЛЕ, раз згорів, чи не пробило по пилюці шатківницю на радіатор???
* добавте в назву теми "... ІБЖ АС220" будь ласка. Так з неї в майбутньому толк буде через пошук.

WladUA

Новий учасник
5 2
Ок зроблю якщо розберуся як )) трохи незвичний двіжок форума

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock