• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Bluetti AC200PL не вимикається

perebeinos92

Учасник
51 38
Вітаю! Зайшла станція від військових з проблемою - не реагує на кнопки, не вмикається АС та ін. тільки падають відсотки зпряду. Меня приїхала вже розряджена. Зарядив, наче все працює, всі порти, всі режими, але побачив що з кнопки не можу її вимкнути. Ніякої реакцї. При спробі вимкнути дистанційно з додатку, зависає як на фото нжче. відповідно не вмикається жоден порт і так і горить декілька днів.розкидав, живлення проца ок, основні живдення теж ок. Коли станція нормально запцщена, через додаток всі функції працюють. Допомагає переткнути живлення. Грішу на прошивку, але на форумі не бачив дампів. Через додаток пише що оновлень немає. Хтось стикався з таким? Чи може у когось є дамп?Бо вже думаю вивести тупо кновку вкл викл в розрив кабелю від бмс..
Photo 2026 04 08 17 55 08

Porter

Інженер-супервайзер
1,044 1,374
Кнопка живлення там іде окремо прямо на БМС? Очевидно БМС не знімає напруги. Що ви зробили для діагностики БМС?

Porter

Інженер-супервайзер
1,044 1,374
Добре, але питання залишаються ті самі. Яке керування вкл/викл БМС, чи воно працює і чи реагує на нього БМС?

perebeinos92

Учасник
51 38
Добре, але питання залишаються ті самі. Яке керування вкл/викл БМС, чи воно працює і чи реагує на нього БМС?
Там до бмс комунікаційнго шлейфу немає (принаймні, я точно не знайшов), тому від бмс просто по шинам дається жиалення на плату. Якщо відключити шини акб і накинути лабораторник - то атакаж шляпа - станція стартує і злітає індикатор, горить як на фото
Photo 2026 04 08 18 25 51Photo 2026 04 08 18 26 01
Допис оновлено:

Тому основна підозра у мене на морду, бо бмс тут як раз нічого не рішає)
Допис оновлено:

Сорі, то я дурень лінивий, перший раз така зайшла, не подивився що конвектор розпаяний під платою.. зараз буду робити заміри

Останнє редагування:

Serios

Майстер
203 314
Була в мене така сама з такою бідою. Залили колою і під конектором морди жаби квакали, все зелене було, випаював, чистив, відновлював.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock