• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

FireHose База Qualcomm Firehose Loader для Nokia

Jerry

Administrator
849 2,367

Nokia 4.2 (TA-1157) prog_emmc_firehose​

Вкладення

• prog_emmc_firehose_8937_ddr_TA-1157.mbn
    449.8 Кб · Перегляди: 7

ESD

Новий учасник
35 141

Nokia 5.3 (TA-1234) prog_emmc_firehose​

Вкладення

• prog_emmc_firehose_Sm6125_lite_ta-1234.elf
    580.9 Кб · Перегляди: 10

Хлопчик

Новий учасник
4 0
Доброго і мирного усім дня! Якщо в когось є, підкиньте, будь-ласка, файл завантажувача Firehose для Nokia 1.4 (TA-1322). Заздалегідь - дуже вдячний!

Хлопчик

Новий учасник
4 0
а що з телефоном, у які режими заходить
При загрузці зависає на логотипі "Аndroid" і далі не грузиться. Заходить в режими Fastboot, Recovery і через контрольні точки в EDL (9008). В меню стокового Recovery всього 3 пункти, але Hard Reset\Waip data якраз немає, тому на заводські настройки скинути не можу. В "Режимі розробника" попередньо не було ввімкнено "Налагодження по USB", тому команди ADB не працюють, а команди Fastboot теж безкорисні, тому що завантажувач заблоковано і жодна команда Fastboot (fastboot oem unlock, fastboot oem unlock-go, fastboot flashing unlock, fastboot flashing unlock_critical, і т. д.) його розблокувати не можуть, потрібен відповідний ключ. Думаю, може щось вийде зробити в аварійному режимі (EDL (9008)), але тут знову потрібен програмер prog_emmc_firehose.mbn, якого в жодній офіційній прошивці для Nokia 1.4 чомусь немає.

Хлопчик

Новий учасник
4 0
джитаг або фенило з фастбута за кредити
Дякую. Ну, а окрім jTAG, більше ніякими методами неможливо вирішити цю проблему? Наприклад, через той самий EDL ніяк не можна обійти той заблокований завантажувач? Дякую.

uploads

Інженер
421 185
джитагоом безкоштовно, а фенилом за кредити і якщо воно не запрацює вони кредити не вертають

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock