• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Програма Battery Management Studio(bqStudio) програма

Jerry

Administrator
849 2,367

Battery Management Studio(bqStudio)​

Battery Management Studio (bqStudio) надає повний набір надійних інструментів для оцінки, проектування, конфігурування, тестування або іншого використання продуктів TI Battery Management. Сюди входять функції, що забезпечують повний доступ до регістрів і пам'яті даних, включаючи підтримку спостереження в реальному часі, побудови графіків і ведення журналів, простий інтерфейс для відправки команд, прямий низькорівневий зв'язок і введення/виведення, а також автоматизовану і керовану підтримку конфігурації, калібрування, виконання циклу вивчення і створення корисних файлів для запуску пристрою у виробництво.

BatteryManagementStudio-1.3.54.1_Build1-windows-installer.rar
BatteryManagementStudio-1.3.86_Build6-windows-installer.zip
BatteryManagementStudio-1.3.93_Build3-windows-installer.exe.zip
BatteryManagementStudio-1.3.97.zip
BatteryManagementStudio-1.3.101_Build1-windows-installer.zip
BatteryManagementStudio-1.3.102_Build1-windows-installer.zip
BatteryManagementStudio-1.3.104_Build1-windows-installer.zip

Завантажити з сервера
Щоб побачити цей прихований вміст, кількість ваших дописів має становити 7 або Придбати доступ

remonter

Новий учасник
18 6
свіжа версія завжди доступна на офіційному сайті Texas Instruments "без паролей та смс" )

Phantom

Новий учасник
4 0
Бажаю міцного форумчане. Підкажіть якою програмою краще користуватись для розблокування баток і не тільки. Накопичилось дуже багато баток, а кожен раз купляти - коштів не вистачаєю Дякую за відповідью

Jerry

Administrator
849 2,367
Бажаю. Є така програма DJI Battery Killer в форумі DJI, але рекомендую на цьому сильно не зациклюватись, перш за все перевірити стан пакетів, бо як правило контролер блокується та стає в помилку саме і за них.

R_Pavel

Учасник Platinum
62 66
свіжа версія завжди доступна на офіційному сайті Texas Instruments "без паролей та смс" )
та ви шо? а чому тоді на сайті я без входу не можу скачати прогу? до речі-рашисти взагалі на сайті її нать з входом до аккаунту скачати не можуть.
а на сайті є попередження що ви не маєте права передавати скачані файли третім особам.

remonter

Новий учасник
18 6
до речі-рашисти взагалі на сайті її нать з входом до аккаунту скачати не можуть
а я то думаю що це Павло робить в чаті у рашистів де СВОшникам допомогають дрони й акуми ремонтувати. Ви хоч би якусь анонімність дотримувались коли даете там їм консультації. А то і номер телефону засвітили і особисті дані. Про вашого кента з ЮБРТ взагалі мовчу. Та людина ще й софт їм продала

Останнє редагування модератором:

R_Pavel

Учасник Platinum
62 66
а я то думаю що це Павло робить в чаті у рашистів де СВОшникам допомогають дрони й акуми ремонтувати. Ви хоч би якусь анонімність дотримувались коли даете там їм консультації. А то і номер телефону засвітили і особисті дані. Про вашого кента з ЮБРТ взагалі мовчу. Та людина ще й софт їм продала
перепрошую. та я не бачив що то російський клуб- думав що то наші- а коли побачив- то вийшов звідти зразу. повидаляв свої два повідомлення які там писав. буду дальніше уважніше дивитися.

Phantom

Новий учасник
4 0
Бажаю. Є така програма DJI Battery Killer в форумі DJI, але рекомендую на цьому сильно не зациклюватись, перш за все перевірити стан пакетів, бо як правило контролер блокується та стає в помилку саме і за них.
Це я дуже добре розумію, трохи у темі. Але переважно баткі нові, від 5 до 80 циклів відпрацювали.

Jerry

Administrator
849 2,367
Нові- це не показник, Китай почав штампувати фуфло, бо виросли потреби)

Phantom

Новий учасник
4 0
Частіше всього мавік свариться на батки з циклами 200, та вище. Відмовляється працювати з циклами 300, але пакети живі, та не мають пошкоджень, та взуття при візуальному огляді.
Допис оновлено:

Нові- це не показник, Китай почав штампувати фуфло, бо виросли потреби)
З нашими потребами, їм на руку. У нас борти живуть максимум місяць - фізичний знос!

Romaha1992

Новий учасник
7 4
та ви шо? а чому тоді на сайті я без входу не можу скачати прогу? до речі-рашисти взагалі на сайті її нать з входом до аккаунту скачати не можуть.
а на сайті є попередження що ви не маєте права передавати скачані файли третім особам.
я також після реєстрації не можу скачати

Shys3k

Новий учасник
1 0

Battery Management Studio (bqStudio) надає повний набір надійних інструментів для оцінки, проектування, конфігурування, тестування або іншого використання продуктів TI Battery Management. Сюди входять функції, що забезпечують повний доступ до регістрів і пам'яті даних, включаючи підтримку спостереження в реальному часі, побудови графіків і ведення журналів, простий інтерфейс для відправки команд, прямий низькорівневий зв'язок і введення/виведення, а також автоматизовану і керовану підтримку конфігурації, калібрування, виконання циклу вивчення і створення корисних файлів для запуску пристрою у виробництво.

Завантажити з сервера
[Прихований вміст]
Ця программа може взяти дамп з батарезєї мавік 3 ?
Допис оновлено:

Завантажити з сервера
[Прихований вміст]
Вона+CP2112

R_Pavel

Учасник Platinum
62 66
Ця программа може взяти дамп з батарезєї мавік 3 ?
Допис оновлено:

Вона+CP2112
bqStudio не працює з адаптером СР2112. тільки з адаптерами EV2300 та EV2400. крім того - треба мати програмне забезпечення для цього контролера. а воно відсутне в bqStudio. воно кастомне-тобто для замовника й ніхто вам його не дасть.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock