• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Рішення Анонімізація та модифікація пульта управління DJI RC Pro RM510B

Jerry

Administrator
847 2,349

Анонімізація та модифікація пульта управління DJI RC Pro RM510B​

DJI RC Pro

Анонімізація - це метод видалення даних, при якому ідентифікаційна інформація не відправляється. Анонімізовані пульти більше не можна пов'язати з місце знаходження літу́на.

Є два варіанта :
  • програмний
  • механічний

Самий кращий метод це механічний, він ніколи не глючить.

Ось з чого пульт складається​

Rm510b

Фабричний варіант, не анонімізований.​

Постійно відправляє дані про місце вашого GPS положення.

Anonymization rm510b

Анонімізований варіант​

Anonymization rm510b 1

Модифікація DJI RC Pro RM510B для підключення антени підсилювача сигналу Alientech Duo II 2.4G/5.8G.​

Rm510b mod aliRm510b mod ali1

Фабричний варіант підключення антенних коаксіальних кабелів до плати RF​

RF manf

Модифікований варіант підключення антенних коаксіальних кабелів до плати RF.​

RF manf me

Останнє редагування:

Olek_Fort

Новий учасник
7 2
Бажаю міцного, а можна більш детально про процедуру механічної анонімізації пульта? В пп якщо можна)) Завчасно дякую!)

Olek_Fort

Новий учасник
7 2
Кефіру собі купіть, чи що... В чому суть питання?
Питання в тому що наш технік випаяв антену GPS але не закрив контур, чи потрібно його закорочувати на плату чи ні?) Інформації в неті майже 0 або дуже розпливчасто як от на фото... На офіційному DJI за відключення GPS завалили майже 2к, камрад дав ЦУ самим розібратися в цьому питанні але ж мавік це не фпв... 😅

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Якщо воно би працювало без антени, то навіщо би було ставити антену? Проте, замикання швидше і простіше.

Olek_Fort

Новий учасник
7 2
Якщо воно би працювало без антени, то навіщо би було ставити антену? Проте, замикання швидше і простіше.
Чесно кажучи відповідь замикає мої мізки)))) Антену треба було залишити але замкнути її на плату?

Jerry

Administrator
847 2,349
Так, уточнюю. Потрібно зняти конденсатор який по лінії каплі GPS антени до фільтра (чорна мікросхемка) та каплю посадити на землю.

Olek_Fort

Новий учасник
7 2
Так, уточнюю. Потрібно зняти конденсатор який по лінії каплі GPS антени до фільтра (чорна мікросхемка) та каплю посадити на землю.
Бажаю міцного. Трохи офтоп. Які антени в пульті краще переробити під виносну антену?

Jerry

Administrator
847 2,349
Бажаю. По фото можна зрозуміти, з пульту я витягнув панельні wifi антени, на їхнє місце я прикріпив пігтейли.
Підключення я робив так, на місце панельних антен я підключав всенаправлені wifi антени, а на місце підключення всенаправлених я підключав пігтейли.

Olek_Fort

Новий учасник
7 2
Бажаю. По фото можна зрозуміти, з пульту я витягнув панельні wifi антени, на їхнє місце я прикріпив пігтейли.
Підключення я робив так, на місце панельних антен я підключав всенаправлені wifi антени, а на місце підключення всенаправлених я підключав пігтейли.
Щиро дякую!

res2500

Новий учасник
5 0
доброго дня, є повно інтимних питань по цьому пульту,.
1. є пульти, де навіть з 1001 прошивкою не встановлюються програми, якщо хтось може допомогти, напишіть в особисті, буду вдячний за всю інформацію яка є, дякую

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock