Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Доброго часу доби. Теж намагаюсь такого звіра реанемувати. Я любитель, роблю свого. Питання такого характеру: на фото видно що ви читали його програмою STM32 ST-LINK Utility. А чіп там стоїть GD 32. На форумах пишуть що наче для цього чіпа потрібна інша програма та інший програматор. Вибачте що не научними термінами. )))))Прошивки не буде)
Розпаятись я розпаявся, та розібрався. GND - 3.3 - CLK - DIO.
Але контролер залочений
Ось программа GD -Link ProgrammeДоброго часу доби. Теж намагаюсь такого звіра реанемувати. Я любитель, роблю свого. Питання такого характеру: на фото видно що ви читали його програмою STM32 ST-LINK Utility. А чіп там стоїть GD 32. На форумах пишуть що наче для цього чіпа потрібна інша програма та інший програматор. Вибачте що не научними термінами. )))))
Добрый день, имеется плата с живым процом, но там есть нюансы с версией платы, на силовой в углу есть надписи, сфоткайте и выложитеДоброго часу доби. Піднімаю тему ). Можливо хтось вже має прошивку? Чи може намагався зв'язатися з виробником та має контакт?
GD32 в кз плата підгоріла (
Прошивки нет, завод не дает прошивку, им проще платы синуса отправить, чем давать прошивку, есть новые платы, но под определенную модельПоки прошивок не зустрічав. Також, стою в черзі по прошивку морди.
Доброго вечора. Добре зараз зроблю. Яка ціна плати? ДякуюДобрый день, имеется плата с живым процом, но там есть нюансы с версией платы, на силовой в углу есть надписи, сфоткайте и выложите
Допис оновлено:
Прошивки нет, завод не дает прошивку, им проще платы синуса отправить, чем давать прошивку, есть новые платы, но под определенную модель
Допис оновлено:
морды пока не выгорали![]()
Добре. ДякуюЕсли проц синуса горит, то будут еще сюрпризы на плате
Я как бы не барыга, напишите в личку![]()
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.