• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання AlzaPower APW-PS500 прошивка модуля синуса?

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Добра. Шукаю прошивку модуля формування синуса від AlzaPower APW-PS500 ревізія, де на модулі проц і два драйвера (без EG8025)/
Наперід вдячний.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Питання актуальне. Розгляну любі варіанти.

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Можу зпробувати зчитати прошивку. Але я не знаю розпіновку, знаю тільки що зліва-направо GND, 3.3. Немає часу зараз розбиратись з даташитом. Якщо поможете, можу бистріше спробувати зчитати

Вкладення

• IMG_3773.jpeg
    IMG_3773.jpeg
    1.9 Mб · Перегляди: 78

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Прошивки не буде)
Розпаятись я розпаявся, та розібрався. GND - 3.3 - CLK - DIO.
Але контролер залочений

Вкладення

• изображение_2024-09-07_155833347.png
    изображение_2024-09-07_155833347.png
    129.4 Кб · Перегляди: 77
  • IMG_3966.jpeg
    IMG_3966.jpeg
    1.2 Mб · Перегляди: 75

Tereha

Активний учасник
107 138
Прошивки не буде)
Розпаятись я розпаявся, та розібрався. GND - 3.3 - CLK - DIO.
Але контролер залочений
Доброго часу доби. Теж намагаюсь такого звіра реанемувати. Я любитель, роблю свого. Питання такого характеру: на фото видно що ви читали його програмою STM32 ST-LINK Utility. А чіп там стоїть GD 32. На форумах пишуть що наче для цього чіпа потрібна інша програма та інший програматор. Вибачте що не научними термінами. )))))
Допис оновлено:

Доброго часу доби. Теж намагаюсь такого звіра реанемувати. Я любитель, роблю свого. Питання такого характеру: на фото видно що ви читали його програмою STM32 ST-LINK Utility. А чіп там стоїть GD 32. На форумах пишуть що наче для цього чіпа потрібна інша програма та інший програматор. Вибачте що не научними термінами. )))))
Ось программа GD -Link Programme

Tereha

Активний учасник
107 138
Доброго часу доби. Піднімаю тему ). Можливо хтось вже має прошивку? Чи може намагався зв'язатися з виробником та має контакт?
GD32 в кз плата підгоріла (

Вкладення

• 2.jpg
    2.jpg
    243.7 Кб · Перегляди: 37
  • 1.jpg
    1.jpg
    196.3 Кб · Перегляди: 37

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Поки прошивок не зустрічав. Також, стою в черзі по прошивку морди.

IIIKWARKA

Новий учасник
20 6
Доброго часу доби. Піднімаю тему ). Можливо хтось вже має прошивку? Чи може намагався зв'язатися з виробником та має контакт?
GD32 в кз плата підгоріла (
Добрый день, имеется плата с живым процом, но там есть нюансы с версией платы, на силовой в углу есть надписи, сфоткайте и выложите ;)
Допис оновлено:

Поки прошивок не зустрічав. Також, стою в черзі по прошивку морди.
Прошивки нет, завод не дает прошивку, им проще платы синуса отправить, чем давать прошивку, есть новые платы, но под определенную модель ;)
Допис оновлено:

морды пока не выгорали ;)

Останнє редагування:

Tereha

Активний учасник
107 138
Добрый день, имеется плата с живым процом, но там есть нюансы с версией платы, на силовой в углу есть надписи, сфоткайте и выложите ;)
Допис оновлено:

Прошивки нет, завод не дает прошивку, им проще платы синуса отправить, чем давать прошивку, есть новые платы, но под определенную модель ;)
Допис оновлено:

морды пока не выгорали ;)
Доброго вечора. Добре зараз зроблю. Яка ціна плати? Дякую
Допис оновлено:

Ось. Дякую.

Вкладення

• 280325.jpg
    280325.jpg
    212.5 Кб · Перегляди: 45
Останнє редагування:

IIIKWARKA

Новий учасник
20 6
Если проц синуса горит, то будут еще сюрпризы на плате ;)
Я как бы не барыга, напишите в личку ;)

Sergiyovich

Новий учасник
12 12
Бачу тема давня, вибачайте що підіймаю, але чи не знайшлося до цього часу прошивки GD32E230K8T6 для цього синуса? Станція ULTIMATRON FRANCE , клон

AlzaPower і тд​

Допис оновлено:

Фото

Вкладення

• IMG_1239.jpeg
    IMG_1239.jpeg
    3.3 Mб · Перегляди: 18
  • IMG_1240.jpeg
    IMG_1240.jpeg
    2.6 Mб · Перегляди: 18
  • IMG_1242.jpeg
    IMG_1242.jpeg
    2 Mб · Перегляди: 16
  • IMG_1243.jpeg
    IMG_1243.jpeg
    2.3 Mб · Перегляди: 18
Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Я тут давно в черзі по прошивки, але поки не зустрічав...

IIIKWARKA

Новий учасник
20 6
Вечер добрый, прошивок нет, отдельно плата синуса с трудом но возможно ;)

Sergiyovich

Новий учасник
12 12
Питання знято, драйвера 2110 дохлі були. Дивно якось, дзвонилися як треба, напруги не просаджували. Але імпульси на вході садили в ноль, наче з проца нічого нема. Замінив IR2110 і все поїхало .

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock