• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Allpowers s700

lq2

Новий учасник
2 0
Доброго дня, потрібна прошивка плати сінуса KS-700w-220v(STC15W408AS), прийшла після вилки-вилки з кз по живленню STC15W408AS. можливо у когось в ремонті така і є можливість зчитати...

DS13

Новий учасник
40 68
Доброго вечора. Прошивки не має, Але якщо ще актуально , в мене є плата синуса під Alpowers S700 (моя реалізація - віжновлено декілька станцій нею). Pin to PIN сумусна з оригінальною, потребую мінімальних переробок, після встановлення всі функції і захиси працюють. ДЛя користувача нічим не відрізняється від оригінальної. Тобто все працює як працювало.
Якщо цікаво - пишіть.

oleg401169

Учасник
68 28
Доброго вечора. Прошивки не має, Але якщо ще актуально , в мене є плата синуса під Alpowers S700 (моя реалізація - віжновлено декілька станцій нею). Pin to PIN сумусна з оригінальною, потребую мінімальних переробок, після встановлення всі функції і захиси працюють. ДЛя користувача нічим не відрізняється від оригінальної. Тобто все працює як працювало.
Якщо цікаво - пишіть.
В скільки коштує ця плата,та як можливо її купити?

Orest_kr

Новий учасник
1 0
Якщо цікаво - пишіть.
Зацікавлений платою. Можна звʼязатися для покупки?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock