• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Allpowers r600

DS13

Новий учасник
42 72
Доброго дня

Allpowers r600, інвертор Bi_charger_600W V3.0
Питання в тому що після попереднього ремонту і в інверторі встановили транзистори "які були" як по низкій так і по високій стороні.
Хтось має таку в ремонті? Можете номінали подивитися?

Що виробник ставить з заводу по низькій стороні?
По високій з заводу виробник ставить мосфет чи IGBT?

із цікавого - по низкій стороні стоять з заводу перемарковані драйвери - маркування IR4428 а по факту стоять ir4426 це перевірено осцилографом - сигнал виходу по каналам А та В в фазі. А входи обєднані.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Де ви були раныше?
NCE65TF180 в синхроннику. Шатківниця TRA3065SL1
По низу - хз, туди не лазив, на відео не попало. Підгляньте по старших моделях більшої потужності - не прогадаєте. Десь в 2000 в мене в відео то показував минулоріч.
1761556324369

• Лайк
Реакції: DS13

DS13

Новий учасник
42 72
Дякую.
відео S2000 бачу, але там 247 корпус, а тут річ у тім що по низу стоять по парі в корпусі TO-263 і безпосередньо на платі.

зрозумів що шукати без сенсу, вони в цій станції насктільки китайські та перемарковані що тільки самому щось ставити.

доповнення
Згідно вашого відео в Allpowers S2000 з інвертором Bi_charger_2000W
Стоять по три в плече Транзистор NCEP15T14D
N-ch 150V 140A 6.2mΩ
дякую!

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
В 2000 нової ревізії саме такі як ви цікавитесь, в TO626 /D2PAK
і поправте назву теми, щоб її предмет був зрозумілим, будь ласка.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Знайшов про транзистори:
Посилання відразу на потрібний час.

DS13

Новий учасник
42 72
Так, я бачив це відео,
дивна логіка виробника, поставити транзистори NCE30TD60B і драйвер 2113 на 600Вольт, при цьому до 560 підіймати шину.

по відео не видно, може памятаєте яка ємність конденсатора в блоці "на власні потреби"?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Пам'ятаю. 10мкФ 550 В.
* Напруга виходу повишайки не контрольована і залежить від заряду АКБ та наявності навантаження. Показані значення є не тривалими, на ХХ в моменти пуску. Робоча напруга там адекватна.

Останнє редагування:

DS13

Новий учасник
42 72
Bi_charger_600W V3.0 R600

По перше – напруга на банках дуже залежить від заряду аккума, чим вище заряд аккума тим вища напруга. Коли аккум розрядився в ноль, напруга на банках впала до 320.

Мої заміри на "банках"
без навантаження – старт на 470В потім спад до 358 Вольт
Старт з навантаженням в 580 Вт – відразу на 358 Вольт
В режимі зарядки напруга на «банках» 408 Вольт.

На відео вище Bi_charger V1.0 - схоже одна з молодших версій, можливо в V3.0 підправили логіку роботи «повишайки».
Але в моюму варіанті - конденсатори ( "банки" :) ) все одно 550 вольт стоять.

От що робити з транзисторами не знаю, ставити NCE30TD60B на 600 вольт , чи все ж таки перестрахуватися і шукати 650 вольтові..

Станція сподобалася, навіть собі хочу купити, але свіжу версію потрібно шукати

DS13

Новий учасник
42 72
Стосовно назви теми - я не знайшов загальної теми по цій станції, може хай буде так як є?

DS13

Новий учасник
42 72
Доброго дня
Прийшла R600 від іншого сервісу, TYPE-C Контролери зняті.
Може в кого є зараз в ремонті, підкажіть які мікросхеми там повинні бути?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock