• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання allpawers помилка E209

mara

Новий учасник
27 30
Доброго часу всім.
Спеціалізуюсь по цифровим дублікаторам ,кольоровим та монохромним копірам, прінтерам , та таке інше.
Але час потребує освоювати і цю тему.
Козаки принесли станцію ALLPAWERS R1500 .
На вид практично нова , на ферозалізі. Всі режими працюють, але при зарядці від мережі періодично вискакує Е209.
Наскільки знайшов в інтернеті це щось пов'язане з батареєю.
Можливо в когось є досвід по цій помилці ,або хоч її значення.
Вдячний за будь яку інформацію.

mara

Новий учасник
27 30
Звіт по темі.
Значення помилки не знайшов. Розрядив станцію повністю ( на 5% вимкнулась сама)
Потім поставив її на зарядку на 24години.Вона заряджалась години 2 (ввімкнено режим ЄКО 400Вт) , а потім просто стояла та крутила кулерами.
Це як режим балансування. Чи зявлялась помилка сказати не можу, бо єдине місце де є електрика 24 години - це лайнокачка , там вона і постояла добу.
Більше помика не з"являлась , але протестувати нормально не вдалось- її швидко забрали (козакам треба в дорогу).
По станції
Батарея 15S4P. Банки по 6 Ач Гвинти кріплення плат законтрені герметиком, роз"єми теж. На платах є логотип allpowers , можливо вони самі виготовляють плати.
Це ,звичайно, не факт , але якщо так то це серйозне виробництво. Виходні каскади транзюків на кераміці прикручені гвинтами.

mara

Новий учасник
27 30
Діапазон якості китайських виробів від відвертого лайна до непоганих речей.
Моя мета була поділитись своїм враженям від цієї моделі , по якій інформації
Дуже мало, бо вона аідносно нова.

DUKE

Новий учасник
2 4
Привіт! Спеціально зареєструвався, щоб подякувати спільноті і особисто @mara за пораду.
Вже рік, чи півтора використовую Allpowers R600 як UPS. Спочатку просто вилізла E2/09 fault code. А потім ще почало піщати.
Коли вперше побачив помилку, написав в саппорт. В переліку помилок в інструкції такої не було. Але саппорт нічого не пояснив і попросив зняти відео.
Тобто не розуміють взагалі суті своїх проблем.

Я підзабив, але коли через декілька місяців воно почало піщати, то вже почав глибше копати. І потрапив на цей форум.

Повна розрядка в нуль. І повна зарядка на 100% допомогла розв'язати проблему.

mara

Новий учасник
27 30
Привіт! Спеціально зареєструвався, щоб подякувати спільноті і особисто @mara за пораду.
Вже рік, чи півтора використовую Allpowers R600 як UPS. Спочатку просто вилізла E2/09 fault code. А потім ще почало піщати.
Коли вперше побачив помилку, написав в саппорт. В переліку помилок в інструкції такої не було. Але саппорт нічого не пояснив і попросив зняти відео.
Тобто не розуміють взагалі суті своїх проблем.

Я підзабив, але коли через декілька місяців воно почало піщати, то вже почав глибше копати. І потрапив на цей форум.

Повна розрядка в нуль. І повна зарядка на 100% допомогла розв'язати проблему.
Доброго дня.
Дякую на добрім слові, але не все так просто.
Просто на цей час вже маемо таблицю кодів помилок.
Е2 це помилка інвертора , а підкод 09 означає що мережа , від якої іде заряд станції просіла нижче 200 вольт.
Станція перериває зарядку та періодично перевіряє мережу , коли напруга підніметься вище 200 - зарядка відновиться .
Або в безнадійних випадках проблему вирішує стабілізатор змінного струму мінімум на 1 квт потужності.

DUKE

Новий учасник
2 4
Доброго дня.
Дякую на добрім слові, але не все так просто.
Просто на цей час вже маемо таблицю кодів помилок.
Е2 це помилка інвертора , а підкод 09 означає що мережа , від якої іде заряд станції просіла нижче 200 вольт.
Станція перериває зарядку та періодично перевіряє мережу , коли напруга підніметься вище 200 - зарядка відновиться .
Або в безнадійних випадках проблему вирішує стабілізатор змінного струму мінімум на 1 квт потужності.
Дякую за уточнення! Бо й правда, ця помилка до мене повернулась через 3 тижні десь. Додам вумну smart розетку, подивлюсь по напрузі...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock