• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Aida A-808 допоможіть в налаштуваннях

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tramadol

Новий учасник
4 2
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
, пролежав він около року. Появилось трохи часу та надобность в переклейці але не можу вийти на нормальний режим роботи.
Оставляє пухирці, поділіться своїми налаштуваннями та опитом по поводу цього пристрою.

Jerry

Administrator
849 2,367
По цьому станку не можу сказати, ось можу поділитися налаштуваннями станка Forward IOS. Тиск при ламінуванні скла 3 bar, тиск при видалення бульбашок 6 bar
2024 05 04 14 19 IMG 33712024 05 04 14 19 IMG 3370

Tramadol

Новий учасник
4 2
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
, пролежав він около року. Появилось трохи часу та надобность в переклейці але не можу вийти на нормальний режим роботи.
Оставляє пухирці, поділіться своїми налаштуваннями та опитом по поводу цього пристрою.
Проблема була в неправильній настройці пресу. Біля вимикача є крутилка яка була повністю відкручена, підкручував поки не пропали бульбашки. вже з десяток дисплеїв переклеїв все ОК! Адміни прошу тему закрити!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock