• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

2000 Pro помилка F0 після заміни ключів G75T60

prw07

Новий учасник
10 2
Вітаю, панове!
В ремонті інверторів я новенький, тож прошу не судити суворо.

Не включався інвертор через пробиті 2 ключа в інверторі. Після заміни пробитих ключів DC і ліхтар включається на 5-6 секунд, потім вискакує помилка F0 і все гасне.. АС не встигає включитися. Всі роз'єми під'єднано. Нічого не відірвано. З чим може бути пов'язана проблема ?

Т.я. в ремонті такої техніки я новенький, то маю ще питання:
1. При підключенні інвертора до БМС на контактах сильна іскра (зрозуміло що конденсатори заряджаються). Як підключатись, щоб не іскрило ? Через резистор/варистор ?
2. Ключи міняються парами, чи 4 з однієї партії ?
3. Як перевірити інвертор, без підключення до керування (хоча б високовольтну частину) ?

Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
1,075 1,153
1. Там є перемикач ON/OFF на BMS, будьте уважні
2. Всі 4 треба ставити з однієї партії
3. Мультиметром (?)

prw07

Новий учасник
10 2
Дякую за відповідь.
3. Я мав на увазі як його заживити від лабораторника щоб отримати на виході АС.

akoste13

Учасник Platinum
320 480
Дякую за відповідь.
3. Я мав на увазі як його заживити від лабораторника щоб отримати на виході АС.
Ніяк, воно комунікує з бмс/дисплейною платою. В теорії заживить окремо силовий вихід а всю комунікацію від станції, на практиці не пробував не було потреби

prw07

Новий учасник
10 2
"ясна-панятна".
Щодо головного питання по F0. Що це може бути і де його шукати ?

prw07

Новий учасник
10 2
Нові подробиці по F0.
Якщо відключити кабель керування від плати інвертора, то F0 не засвічується. При першому запуску дисплея одразу пише 95%. Вся DC частина нормально працює. При натисканні кнопки АС, кнопка засвічується, на екрані є індикація АС 0в, 0Гц і через пару секунд засвічується помилка F1. Цілком логічна поведінка.
Якщо підключити кабель керування плати інвертора, то при першому запуску дисплея показує заряд 0%, думає декілька секунд і загоряється F0. Вимикаємо/вмикаємо дисплей - пише 95% і через пару секунд F0.
Якщо кабель керування плати інвертора підключений то кнопка АС на натискання не реагує(не загоряється), якщо кабель від'єднано , то кнопка АС реагує.

prw07

Новий учасник
10 2
Дефектний чип CA-IS3763LN - занижений опір між 1pin(3.3V) i 8pin(BAT-).

akoste13

Учасник Platinum
320 480
Дефектний чип CA-IS3763LN - занижений опір між 1pin(3.3V) i 8pin(BAT-).
Він в мене вже раз 5 був мертвий, і всі рази після попередників. Є відчуття що мруть при відключенні на гарячу шлейфів без вимкнення бмс

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock